Videohulp bij repareren!

Wij zijn er om jullie te helpen!

Wij zijn een team van monteurs, welke al ruim 12 jaar telefoons en tablets repareren!
Omdat wij deze kennis uit ons hoofd doen en nooit een video opzoeken of maken, bieden we gratis video reparatie hulp aan voor onze beginnende reparateurs!

Dit gaat als volgd te werk:

  1. na je bestelling en het onvangen van de producten, ga je uiteraard eerst zelf proberen je toestel te openen en het onderdeel te vervangen. Er zijn duizenden videos met uitleg te vinden op Youtube.com , kom je er dan nog niet uit? Stuur ons een mail met verzoek tot Video hulp!
  2. Je gaat naar https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-teams/group-chat-software en download Microsoft Teams, Wij maken een afspraak wanneer we gaan videobellen en sturen een link per email naar je toe.
  3. Wanneer het moment is aangebroken zit je klaar achter je laptop, met de defecte telefoon en de ZeTeMa box met je bestelling. Je klikt op de link om de Video meeting te starten.
  4. Wij gaan je helpen waar mogelijk met uitleg hoe je bepaalde handelingen het beste kan uitvoeren!
  5. Na afloop van dit gesprek vragen wij je een review in te vullen over ons product en over de video service, zodat we onze service altijd kunnen blijven verbeteren. Zonder reviews kunnen wij deze dienst helaas niet kostenloos blijven uitvoeren, dus het is echt belangrijk dat je dit "in ruil voor hulp" voor ons terugdoet!