Menu
EUR

Kwaliteit uitleg

Kwaliteit uitleg

Indien niet vermeld zijn de geleverde onderdelen van originele kwaliteit.

Dit houd in dat het een van de volgende benamingen heeft in de reparatie wereld;

  • origineel service pack
  • origineel gedemonteerd
  • OEM product

Daar buiten hebben wij ook namaak schermen, genaamd Kopie schermen en refurbished schermen. Dit staat duidelijk in de titel van het product aangegeven. Staat er niets, ontvang je altijd een originele kwaliteit product.

Er bestaat wel een onderscheid tussen al bovenstaande kwaliteiten, dat is namelijk als volgt:

Origineel service pack

Voor de Samsung schermen verkopen wij enkel door de fabrikant geleverde servicepacks. Dit geldt ook voor sommige (duurdere) Huawei schermen, zoals de P30, P30 Pro of de Mate 20 Pro. Over het algemeen is de regel: is het een origineel Oled of Amoled scherm? Dan word een Serivepack, vaak met frame geleverd! 

Origineel gedemonteerd

Bij deze kwaliteit zegt de titel eigenlijk al genoeg, het onderdeel is origineel en gedemonteerd van een toestel. Dit zijn over het algemeen ofwel nieuwe of demo toestellen, waardoor de producten krasvrij en 100% origineel zijn.

OEM product

OEM product houd in dat het originele onderdelen zijn maar het product elder in elkaar gezet is. Bij een iPhone / Huawei scherm houdt dit in dat het LCD/touchscreen paneel origineel van de fabrikant van dit paneel is (bij Apple bijvoorbeeld Sharp of LG en bij Huawei is dit vaak Tianma). Maar alleen een LCD/touchscreen paneel heb je als klant niet zo veel aan, er dienen nog kabels,een glas met eventueel een frame en achtergrond verlichting gemonteerd te worden. Dit gebeurd in een andere fabriek als waar Apple of Huawei dit laat doen. Er kan en mag dus een alternatief frame of glas zonder logo / type nummer gebruikt worden voor de samenstelling van dit onderdeel.

Refurbished


Een refurbished product is een product wat hersteld is. Bijvoorbeeld het glas was kapot van een scherm, maar het scherm en touchscreen nog 100% functioneel. Dit product word dan in een fabriek gedemonteerd en voorzien van een nieuw glas. Zo is en blijft het functionele deel van het product origineel, en werkt zoals origineel. Echter met een lager prijskaartje. Het glas wat gebruikt word is niet van de fabrikant afkomstig maar heeft wel dezelfde dikte en specificaties. Dit geldt ook voor eventueel andere beschadigde onderdelen die vervangen dienen te worden. Denk daarbij aan een aansluit kabel of de achtergrond verlichting.

Kopie

Een product welke word omschreven als Kopie op ZeTeMa.nl betreft een 100% aftermarket product waar geen een origineel onderdeel in gebruikt word. Deze kwaliteit is de laagste kwaliteit welke we aanbieden en vaak alleen bij iPhone schermen gebruikt word. Wij hebben een langdurige samenwerking en ervaring met Kopie schermen, en bieden enkel de hoogst mogelijke kwaliteit Kopie schermen aan! We staan en gaan voor kwaliteit en service daarom zullen wij nooit een zogeheten B2B kopie kwaliteit aanbieden. Dit betreffen namelijk afkeur schermen uit de fabrieken welke tegen zeer lage prijzen in grootte aantallen aan groothandels worden aangeboden. Om deze reden hebben wij nog nooit een kopie scherm bij een nederlandse groothandel gekocht of gebruikt voor reparatie.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!