Menu
EUR

iPhone XS

Alles wat je nodig hebt voor een iPhone XS reparatie kan je bestellen via de webwinkel van Zetema. Zo bieden we een breed en divers aanbod aan op het gebied van een iPhone XS onderdelen. Hierbij kan je denken aan batterijen, schermen, camera’s, luidsprekers, antennes en meer. Wanneer je vandaag bestelt zullen de onderdelen de volgende dag bij je worden afgeleverd. Hierdoor kan je zo spoedig als mogelijk aan de slag met de telefoon reparatie en hoef je je telefoon nooit lang te missen. Mocht het nu toch niet lukken om de reparatie zelfstandig uit te voeren is het natuurlijk altijd nog mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice voor advies op maat.

Het belang van een iPhone XS reparatie

De iPhone XS is een prachtige en functionele smartphone van Apple. Het aansprekende design van dit toestel heeft er dan ook voor gezorgd dat enorm veel mensen deze telefoon hebben aangeschaft. Inmiddels is de introductie van dit model alweer enkele jaren geleden en dus is het goed mogelijk dat er inmiddels schade aan de telefoon is opgetreden. Zo kunnen er scheuren en barsten in het scherm zijn ontstaan wanneer je telefoon uit je handen hebt laten vallen. Wanneer dit het geval is willen wij je aanraden om zo spoedig mogelijk een iPhone XS scherm reparatie uit te voeren. Wanneer je dit namelijk niet doet bestaat er een grote kans dat stof en water het toestel binnendringt. Hierdoor kunnen mogelijk interne iPhone XS onderdelen beschadigd raken, waardoor een iPhone XS reparatie uiteindelijk onvermijdelijk en prijzig wordt. Voorkom dit dan ook op tijd door de telefoon tijdig te laten repareren.

iPhone XS onderdelen bestellen

Wil je zelf aan de slag met de iPhone XS reparatie? Dan kunnen wij je vertellen dat je niet de enige bent met dit idee. De laatste jaren merken we namelijk dat het steeds populairder wordt om een telefoon reparatie zelf uit te voeren. Deze gedachte is dan ook enigszins begrijpelijk, aangezien het relatief eenvoudig is om deze reparatie uit te voeren. Wel helpt het natuurlijk als je kennis hebt van zaken en een beetje handig bent aangelegd. Om de iPhone XS reparatie in ieder geval wat makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel terecht voor de aanschaf van het benodigde gereedschap. Hierbij kan je denken aan een schroevendraaier of bijvoorbeeld een warmteopener. Een iPhone XS batterij vervangen is in principe dan ook voor iedereen mogelijk. De iPhone XS achterkant vervangen? Ook dat moet niet al te veel problemen opleveren. Wanneer dit nu wel het geval is kan je ons natuurlijk altijd contacteren voor advies op maat.

De hulp inschakelen van Zetema

Hoewel een grote groep mensen vandaag de dag dus zelf aan de slag gaat met het uitvoeren van een iPhone XS reparatie is dit helaas niet voor iedereen weggelegd. Dit kan bijvoorbeeld komen, doordat je niet over de benodigde kennis beschikt of hier simpelweg geen tijd voor hebt. Toch is het belangrijk dat je toestel tijdig gerepareerd wordt, aangezien je op deze manier ergere schade kunt voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat wij je aanraden om langs te komen bij één van de vestigingen van Zetema. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, Nijmegen en Utrecht en nemen de iPhone XS reparatie graag voor je uit handen. Uiteraard maken we enkel en alleen gebruik van originele iPhone XS onderdelen en zijn we tevens in staat om deze reparatie binnen 30 minuten voor je uit te voeren. Mochten we helaas niet in staat zijn om je toestel te repareren dan brengen we geen kosten in rekening. Dit noemen we onze no cure, no pay garantie. Daarnaast zal je geen enkele data verliezen en bieden we tot wel 12 maanden garantie op de iPhone XS reparatie die we voor je hebben uitgevoerd.

Contact opnemen met onze klantenservice

Contact opnemen met de klantenservice van Zetema is mogelijk op het moment dat je kampt met vragen over een iPhone XS reparatie. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Daarnaast staan onze medewerkers uiteraard ook klaar om je per mail te voorzien van een zorgvuldig antwoord op je vragen. Bel naar 085 060 64 73 of stuur een e-mail naar [email protected] Zetema helpt je graag verder op weg met een iPhone XS reparatie.

Type onderdeel
  • Bekijk meer
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!