Menu
EUR

iPhone 12 Pro Max

Indien jij momenteel in het bezit bent van een beschadigd model is het belangrijk dat je een iPhone 12 Pro Max reparatie zo spoedig mogelijk uitvoert. Dit heeft enerzijds mogelijk cosmetische voordelen, aangezien een beschadigd scherm de uitstraling van de telefoon op een negatieve manier beïnvloedt, maar anderzijds mogelijk ook praktische voordelen. Wanneer bijvoorbeeld de batterij van je iPhone defect is zal je niet meer optimaal gebruik kunnen maken van je toestel. Dit is natuurlijk uiterst vervelend en hartstikke zonde wanneer je je bedenkt dat dit toestel een nogal hoog prijskaartje heeft. Gelukkig is het tegenwoordig prima mogelijk om zelf een iPhone 12 Pro Max te repareren en hiervoor kan je dan ook gebruikmaken van de iPhone 12 Pro Max onderdelen uit ons assortiment. Bekijk hierboven alle beschikbare onderdelen bij Zetema of lees verder voor meer informatie over een iPhone 12 Pro Max reparatie.

Het belang van een spoedige iPhone 12 Pro Max reparatie

Op een prachtige en hoogwaardige smartphone wil je natuurlijk zuinig zijn. Ten eerste zijn deze toestellen bijzonder prijzig, maar daarnaast maak je hier iedere dag opnieuw vaak gebruik van. Dit is dan ook één van de voornaamste redenen dat wij het aanraden om een iPhone 12 Pro Max reparatie zo snel als mogelijk uit te voeren. Hiernaast loopt je het risico dat er via scheuren en barsten in het scherm stof en mogelijk water het toestel binnendringt. Wanneer deze scheuren en barsten niet spoedig worden verholpen kan dit de onderdelen mogelijk beschadigen. Wanneer dit het geval is zal je ook deze onderdelen moeten vervangen en tevens een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie moeten uitvoeren of de iPhone 12 Pro Max batterij vervangen. Dit zal uiteraard hogere kosten met zich meebrengen. Voorkom dit dan ook altijd door een tijdige iPhone 12 Pro Max reparatie.

iPhone 12 Pro Max onderdelen bestellen

Hierboven kan je een overzicht bekijken van alle onderdelen voor de iPhone 12 Pro Max die wij binnen onze webwinkel aanbieden. Zo is het onder andere mogelijk om een nieuw scherm te bestellen via onze webwinkel. Hierbij heb je de keuze uit origineel gedemonteerde schermen, maar bijvoorbeeld ook uit ‘kopie’ schermen. De originele schermen worden gedemonteerd van originele Apple toestellen, terwijl de ‘kopie’ schermen door een andere fabrikant worden ontwikkeld. Uiteraard zijn de originele schermen wat prijziger dan de ‘gekopieerde’ schermen. Daarnaast bieden we onder andere camera’s, lenzen en achterkanten aan. Deze onderdelen kunnen gebruikt worden indien je zelf aan de slag wenst te gaan met een iPhone 12 Pro Max reparatie, zoals bijvoorbeeld de iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen.

Zelf je toestel repareren?

Wist je dat het tegenwoordig absoluut niet meer onmogelijk is om zelf aan de slag te gaan met een iPhone 12 Pro Max reparatie. Dit komt dan ook onder andere doordat je binnen de webwinkel van Zetema verschillende iPhone 12 Pro Max onderdelen kunt bestellen. Daarnaast bieden we het benodigde gereedschap aan en is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies op maat. Hierdoor weet je vervolgens precies hoe je aan de slag moet met een iPhone 12 Pro Max reparatie en ben je je toestel geen moment kwijt.

Zetema

Mocht het om één of andere reden nu toch niet lukken om een iPhone 12 Pro Max reparatie zelf uit te voeren is het tevens mogelijk om langs te komen bij één van de vestigingen van Zetema. Kom langs in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht en wij voeren deze reparatie graag voor je uit. Uiteraard maken we hierbij uitsluitend gebruik van originele onderdelen en bieden we tevens tot wel 12 maanden garantie op iedere reparatie die we voor je hebben uitgevoerd. Daarnaast behoud je altijd je data en bieden we je tevens een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer we niet in staat zijn om jouw iPhone 12 Pro Max reparatie met succes uit te voeren we geen kosten in rekening brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact opnemen met de klantenservice van Zetema is mogelijk op het moment dat je kampt met vragen. Dit kan zowel telefonisch door te bellen naar 085 060 64 73 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Op werkdagen beantwoorden wij je e-mail binnen uiterlijk 2 uur en zijn we telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Wij beantwoorden al je vragen een iPhone 12 Pro Max reparatie of over de iPhone 12 Pro Max onderdelen uit ons assortiment met veel plezier.

Type onderdeel
  • Bekijk meer
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!