Menu
EUR

Huawei Honor 8X

Toon:
Toon 1 - 4 van 4

Wil jij aan de slag met een Huawei Honor 8X reparatie? Dan dien je uiteraard te beschikken over de onderdelen die je hiervoor nodig hebt. Gelukkig is dit geen enkel probleem, aangezien je jouw Huawei Honor 8X onderdelen gemakkelijk en voordelig kunt bestellen via de webwinkel van Zetema. Wij bieden verschillende onderdelen aan en wij raden je dan ook zeker aan om ons assortiment hierboven te bekijken. Mocht je nu vragen hebben is het mogelijk om verder te lezen of om contact op te nemen met onze klantenservice.

Een Huawei Honor 8X reparatie

Inmiddels is het alweer een geruime tijd geleden dat de Huawei Honor 8X werd geïntroduceerd en het is dus goed mogelijk dat je nood hebt aan een Huawei Honor 8X reparatie. Deze smartphone beschikte toentertijd over alle technologieën die gebruikelijk waren en was hiernaast ook nog eens gebruiksvriendelijk. Het toestel had een scherm van 6,5 inch dat voorzien was van een resolutie van 2240x1080. Hoewel dit natuurlijk een prachtig scherm is zorgt de grootte van het scherm ervoor dat deze relatief vatbaar is voor valschade. Je zal dan ook zeker niet de eerste zijn een Huawei Honor 8X scherm reparatie moet uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk dat in het verloop van de tijd interne onderdelen beschadigd zijn of minder goed werken. Zo is het goed mogelijk dat je inmiddels nood hebt aan een Huawei Honor 8X batterij vervangen. In beide gevallen kan je echter terecht bij Zetema en wij zijn je dan ook graag van dienst.

Huawei Honor 8X onderdelen

Binnen onze webwinkel kan je terecht voor de aanschaf van verschillende onderdelen. Hierbij kan je denken aan schermen, batterijen, achterkanten en laadconnectoren. Deze onderdelen kan je gebruiken tijdens je Huawei Honor 8X reparatie, waardoor het vervolgens weer mogelijk is om als vanouds gebruik te maken van je toestel. Wij leveren bij iedere bestelling een gratis reparatieset mee (voor eenmalig gebruik). Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om een ‘premium reparatieset’ aan te schaffen met gereedschap dat je kunt hergebruiken. Mocht je nu geen ervaring hebben met het uitvoeren van telefoon reparaties is het ook mogelijk om deze reparatie uit te besteden aan de specialisten van Zetema. Wij zijn je graag van dienst met een Huawei Honor 8X reparatie en kunnen de meeste reparaties binnen enkele tientallen minuten voor je uitvoeren. Hierdoor hoef je dus nooit lang je toestel te missen en ben je binnen no-time weer bereikbaar.

Kom langs of stuur je toestel op

Indien je niet woonachtig bent in de omgeving van onze vestigingen in Utrecht, Oosterhout of Nijmegen is het mogelijk om je defecte toestel naar ons op te sturen voor een Huawei Honor 8X reparatie. Wij gaan zodra we je toestel hebben ontvangen spoedig aan de slag met de reparatie en sturen je toestel binnen 48 uur retour. Uiteraard maken we tijdens onze reparaties uitsluitend gebruik van originele Huawei Honor 8X onderdelen en bieden we garantie op iedere reparatie die we voor je uitvoeren. Hiernaast is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze vestigingen in de bovengenoemde locaties. Wij voeren jouw reparatie direct voor je uit en deze is meestal binnen 30 minuten voltooid. Tijdens de Huawei Honor 8X reparatie kan je plaatsnemen in onze wachtruimtes of je toestel naderhand ophalen.

Klantenservice

Voor het stellen van vragen over een Huawei Honor 8X reparatie of andere informatie is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn je graag van dienst en kunnen je bijvoorbeeld alles vertellen over onze Huawei Honor 8X onderdelen. Contact opnemen is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar 085 060 64 73 of stuur een e-mail naar [email protected] In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je bij Zetema aan het juiste adres bent voor het (laten) uitvoeren van jouw Huawei Honor 8X reparatie.

Type onderdeel
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!